Palvelut

fiksaus

Tarjoamme myös autojen fiksaukset eli suomeksi auton pintojen perusteellisen pesun ja puhdistuksen sekä sisältä että ulkoa. Tämä voidaan tehdä joko omaan tai naapurin autoon eikä sen tarvitse olla meiltä ostettu. Fiksauksen jälkeen autosi näyttää, tuntuu – ja tuoksuu – taas uudelta. Kysy lisää joko soittamalla tai lähettämällä viesti alla olevan linkin kautta!

autojen fiksaus-oulun-helmiauto
autojen-fiksaukset-oulun-helmiauto

myyntiapu

Auton myynti on tylsää hommaa – anna meidän auttaa! Myyntitoimeksiantona myymme auton sinun puolestasi ja otamme myyntihinnasta siivun avaimet käteen – palveluna.

Jos haluat itse myydä autosi, me autamme sinut alkuun tekemällä raskaan työn eli puunaamalla auton esittelykuntoon ja ottamalla edustavat kuvat – sinä hoidat puhelimeen vastaamisen ja ostoneuvottelut. Kummin vain, ota yhteyttä niin katsotaan miten voidaan olla avuksi!

F.A.Q.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Auton pintojen perusteellinen pesu ja vahaus tarpeen mukaan lyhentää myyntiaikaa. Lisäksi siistin auton vs. käsittelemättömän auton myyntihinnoissa voi olla satojen eurojen ero.

Kyllä, kuvilla ja ilmoituksella asiakkaan mielenkiinto saadaan heräämään. Kuvien kohdalla onkin tärkeää että tietää mitä tekee; asiakas haluaa saada kuvasta näkemyksen myytävänä olevasta autosta eikä takana olevansa lumikinoksesta tai viereisen taloyhtiön roskakatoksesta. Lisäksi riittävä valaistus on tärkeää.

Joskus näkee autojen myynti-ilmoituksia joissa kerrotaan että ”Myydään siisti Honda, soita!” ilman mitään lisätietoja. Ei tarvitse olla oraakkeli kertoakseen että tällöin puhelin ei kovin tiheään pirise jos ollenkaan. Hyvässä myynti-ilmoituksessa on ainakin seuraavat asiat:

-kilometrimäärä

-auton merkki ja malli, vuosimalli

-varustelutaso

Joskus autosta kannattaa kertoa pidemmästi ja joskus pääpointit riittävät; tämä riippuu auton todenäköisestä ostajasta ja hänen mieltymyksistään. 

Oulun Helmiauto käyttää autojen pintapesuissa ammattilaisaineita ja -tarvikkeita. Aineet ja tarvikkeet valitaan aina auton pinnan ja kunnon mukaan; väärin tehty pesu liian karkeilla välineillä tai aineilla vahingoittaa auton pintaa ja edesauttaa ruostevaurioiden syntymistä. Lisäksi väärä käsittely tekee pinnasta samean. Meidän hintamme ovat kilpailukykyiset ja kunnon fiksaus on aina kannattava sijoitus auton jälleenmyyntiarvoon ja myyntiajan lyhentämiseen.